Filibert Mira

Director de Orquesta y Banda

Pedagogía Musical

Filibert Mira dirigiendo la banda de música de Albaida l'Aranya

27 de maig, un dia per emmarcar amb Unió Musical d’Albaida L’Aranya. Nit entranyable de retrobament, plena d’emocions i records viscuts fa 30 anys.

El passat dissabte, la Unió Musical d’Albaida L’Aranya va viure una nit extraordinària, plena d’emoció i orgull, ja que es va celebrar el seu centenari. Cent anys de música, passió i dedicació que mereixien ser commemorats d’una manera especial.

Durant la celebració, es va realitzar un homenatge a tots els directors que han passat per la banda al llarg de la seua història. Va ser un moment únic i carregat d’emoció, ja que tots els directors, inclòs jo mateix, vam tenir l’oportunitat de dirigir als músics en diferents peces musicals.

Va ser una nit plena de reencuentros, on es van poder retrobar antics membres de la banda, directors, músics i amics de tota la vida. Les rialles, les abraçades i els records compartits van omplir l’aire, creant una atmosfera càlida i familiar.

Els directors que van passar pel podi aquella nit van recordar amb afecte els seus anys a L’Aranya, i van compartir anècdotes i vivències que van tocar el cor de tots els presents. Va ser meravellós veure com la música i la passió poden connectar persones i crear llaços indestructibles.

A mesura que la música sonava i les notes omplien l’ambient, els músics de L’Aranya mostraven la seua dedicació i talent, regalant-nos una actuació excepcional. Les melodies ens transportaven a moments viscuts i recordats amb una gran estima.

Aquesta nit especial va ser una oportunitat per a reflexionar sobre la importància de la música en les nostres vides i la influència que ha tingut L’Aranya en la comunitat d’Albaida i més enllà. El seu compromís amb l’excel·lència musical i el foment de la cultura ha deixat una empremta indeleble.

Després de tantes dècades de dedicació i passió, L’Aranya continua sent una gran família musical. Els músics, els directors i tots els membres de la banda han establert una connexió especial, que perdurarà en el temps i continuarà enfortint-se.

Amb tot el meu agraïment i afecte, vull felicitar a la Unió Musical d’Albaida L’Aranya pel seu centenari. Gràcies per la vostra música, per la vostra dedicació i per deixar un llegat que perdurarà en la memòria de tots els qui han tingut el plaer de ser part d’aquesta gran banda.

Avant Aràcnids!