Filibert Mira

Director de Orquesta y Banda

Pedagogía Musical

Nominació als Premis Euterpe

Sempre és un honor rebre el reconeixement al treball, en aquest cas el projecte que dirigisc «Ensenyar amb Smartmusic a les Escoles de Música» ha estat nominat als Premis Euterpe 2016 a la categoria d’Innovació en Societats Musicals.

El dissabte 1 d’octubre estarem a la Gala de lliurament dels premis a l’Auditori de Cullera.

El projecte se centra en la transformació digital de l’Escola de Música de la Unió Musical MILAMARINA, on ampliem el projecte amb la implantació de solucions en línia per a la didàctica de la música, en concret aplicant la tecnologia Smartmusic, que ens permet apropar l’escola a la realitat tecnològica imperant en tots els aspectes de la nostra vida.

La transformació digital ha canviat la nostra forma de comunicar-nos i interactuar en tots els aspectes de la nostra vida, i l’ensenyament és un aspecte fonamental que no pot quedar al marge d’aquesta evolució.
Apostem fortament per aquest canvi ja que pensem que l’ensenyament de la música també es pot veure beneficiada per la incorporació de les «noves tecnologies».
D’altra banda, aquest projecte sorgeix de la necessitat d’augmentar la motivació i resultats en els estudiants de les escoles de música i conservatoris.

Curs de Smartmusic per a professors del Conservatori Tenor Cortis de Dénia.

© 2020 Filibert Mira 

Web realizada por webyou.es